Acer griseum

Acer griseum

STANDPLAATS De Acer griseum plant je het best in de halfschaduw en in een goed drainerende maar toch vochtige humusrijke lichtzure bodem. Het is belangrijk om volle middagzon te vermijden.

ONDERHOUD Onderhoudsarm: de Japanse esdoorn hoeft niet gesnoeid te worden.

TERRAS De Japanse esdoorn is ook geschikt voor het terras of boombak. Kies steeds voor een pot met voldoende afwatering en die ruim genoeg is, minstens 3x de kluitgrootte. Strooi na inpotten wat compost of wormenaarde op de wortelzone voor extra voeding en werk af met een laag mulch en houtsnippers om de kluit niet uit te drogen en om het juiste lichtzure milieu te krijgen waarin de plant het beste gedijt.

Voed de Acer griseum 1 tot 2 keer bij met organische meststoffen zoals Organoprof. TIP: Voeg voor het groeiseizoen een laagje wormenaarde toe bovenaan de kluit om zo de groei en de gezondheid van de plant te bevorderen. "

Specificaties
Plantvorm Struik
Teeltwijze C130
Planthoogte 175/200

PRIJS
€ 320,00

Ook beschikbaar als

Wens je een offerte op maat of de kwekerij te bezoeken?

We maken graag een vrijblijvende offerte op of plannen jouw bezoek graag in. Laat jouw gegevens na via het contactformulier op onderstaande knop en we contacteren je zo snel mogelijk. Let op: we verkopen alleen aan particulieren!

Contacteer ons