Acer palmatum dissectum atropurpureum

Acer palmatum dissectum atropurpureum

Standplaats : De Acer palmatum plant je best in de halfschaduw en beschut van te veel wind. De plant verkiest humusrijke, lichtzure goed drainerende grond. Het is belangrijk om middagzon te vermijden om bladverbranding te voorkomen.

Onderhoudsarm: de Japanse esdoorn hoeft niet gesnoeid te worden. Een lichte vormsnoei kan best gebeuren in juli en augustus, tijdens deze periode kunnen snoeiwonden snel dichtgroeien.

De Japanse esdoorn is ook geschikt voor het terras of boombak. Het is belangrijk om de plant in een terraspot of boombak te planten die groot genoeg is, minstens 3x de kluitgrootte en voorzien van afwateringsgat. Zorg er daarnaast voor dat de kluit niet helemaal uitdroogt. Meng de aanvulaarde bij met compost om turf te vermijden. TIP : Strooi af met houtsnippers om uitdroging te voorkomen en om ideale zurrtegraad te bekomen.

Specificaties
Plantvorm Laagstam
Teeltwijze C130
Planthoogte 100/120

PRIJS
€ 500,00

Ook beschikbaar als

Wens je een offerte op maat of de kwekerij te bezoeken?

We maken graag een vrijblijvende offerte op of plannen jouw bezoek graag in. Laat jouw gegevens na via het contactformulier op onderstaande knop en we contacteren je zo snel mogelijk. Let op: we verkopen alleen aan particulieren!

Contacteer ons