Acer rufinerve

Acer rufinerve

De Acer rufinerve plant je best in de halfschaduw en beschut van te veel wind. De plant verkiest humusrijke goed drainerende grond. Het is belangrijk om middagzon te vermijden om bladverbranding te voorkomen

Onderhoudsarm: de streepjesbastesdoorn hoeft niet gesnoeid te worden. Een lichte vormsnoei kan gebeuren in juli en augustus, tijdens deze periode kan hij snel snoeiwonden dichtgroeien.

De acer rufinerve is ook geschikt voor het terras of boombak. Het is belangrijk om de plant in een terraspot of boombak te planten die groot genoeg is, minstens 3x de kluitgrootte. Zorg er daarnaast voor dat de kluit niet helemaal uitdroogt. Daarom is een afwateringsgat in de pot of bak cruciaal. Meng bij met compost of teelaarde. Werk eventueel af met wormenaarde om turf te vermijden.

Voed de Acer rufinerve 1 tot 2 keer bij met organische meststoffen zoals Organoprof. TIP: Voeg voor het groeiseizoen een laagje wormenaarde toe bovenaan de kluit om zo de groei en de gezondheid van de plant te bevorderen. "

Specificaties
Plantvorm Meerstammig
Teeltwijze C230
Planthoogte 350/400

PRIJS
€ 700,00

Ook beschikbaar als

Wens je een offerte op maat of de kwekerij te bezoeken?

We maken graag een vrijblijvende offerte op of plannen jouw bezoek graag in. Laat jouw gegevens na via het contactformulier op onderstaande knop en we contacteren je zo snel mogelijk. Let op: we verkopen alleen aan particulieren!

Contacteer ons