Vitis Vinifera

Vitis Vinifera

STANDPLAATS : Vitis vinifera houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw met een zuidelijke of westelijke oriëntatie. De plant prefereert een neutrale tot kalkrijke bodem.

ONDERHOUD : De druivelaar maakt zijn fruit op nieuwe scheuten en dus snoei je de druivelaar het best in de winter helemaal terug tot op het dragende hout. In het voorjaar komen de nieuwe scheuten uit en zal je meer bloei en fruitvorming hebben.

TERRAS : De vitis vinifera is ook geschikt als terrasplant. Ideaal is een oudere plant te kiezen met mooie afbladerende stam. Kies een ruime pot die zeker voorzien is van een afwateringsgat. Gebruik de meest neutrale teelaarde als aanvulaarde. En plaats de druivelaar op de meest zonnige plaats van uw terras.

Een druivelaar heeft normaal geen extra voeding nodig. Maar na de bloemvorming kan het gebeuren dat er zwakker blad aangemaakt wordt waardoor de plant gevoeliger wordt voor meeldauw. Om dit te vermijden kan je best in mei-juni 2x bijvoeden met een bladversterkend bladvoedingsmiddel zoals tribocare.

Specificaties
Plantvorm Hoogstam 30/40
Teeltwijze C130
Planthoogte 180/200
Plantdiameter ⌀ Stam 30/40

PRIJS
€ 540,00

Ook beschikbaar als

Wens je een offerte op maat of de kwekerij te bezoeken?

We maken graag een vrijblijvende offerte op of plannen jouw bezoek graag in. Laat jouw gegevens na via het contactformulier op onderstaande knop en we contacteren je zo snel mogelijk. Let op: we verkopen alleen aan particulieren!

Contacteer ons